+ Reply to Thread
Results 1 to 25 of 25

Thread: de ce nu pot sa postez

de ce nu pot sa postez

Vreau sa postez aici http://www.xf.ro/forum/showthread.ph...ogy#post101563 si primesc

VeNoM386, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    Aveti idee de ce ?

Quote Originally Posted by VeNoM386 View Post
    Aveti idee de ce ?
    Nu doar avem idee, ci știm sigur de ce. Noii veniți pe forum au acces restricționat la postare pe multe din secțiuni, era anunțat acest fapt prin regulamentul de înscriere.
    unreasonable

Pt. că n-ai citit regulamentu'. E un sistem de protecție, tre' să-l citești prima dată ca să ai acces la forum.

Adi, FFS!

Da, am vazut acum

- Secțiuni pentru to(n)ți - Babylon
    - Secțiuni pentru to(n)ți - Generalități

Recomandarea noastră este, în caz că ai o singură stea, să te remarci la ultimele două secțiuni. Dacă respecți acest regulament, în scurt timp (de obicei după câteva zile de activitate) vei fi avansat.

Bingo
    Dacă postezi OK, e doar o chestiune de timp
    Bye, y'all!

questionable intruder
    hulubei's Avatar
    Hai ca nu e greu, parol!
    Да или нет?

Nu pot să-i dau omului ce cere...

Meșter Strică-Tot
    LNT's Avatar
    Înseamnă că mai ai de așteptat.
    These are the days of our lives.

Eu mai aștept. El mai așteaptă?

Meșter Strică-Tot
    LNT's Avatar
    Problema lui.
    These are the days of our lives.

Poți să-i dai mesaj privat. Deși eu n-aș rula executabile primite de la un membru oarecare de pe un forum...
    Love is a sensation caused by penetration. A guy sticks his location into a girl's destination to increase the population for the future generation. Do you get my explanation or do you need a demonstration?

Quote Originally Posted by jarod View Post
    Poți să-i dai mesaj privat. Deși eu n-aș rula executabile primite de la un membru oarecare de pe un forum...
    Nici eu... dar nu exact asta cere?

Nu.
    unreasonable

Cum adică nu? El cere un program care rulează Rundll32.exe Powrprof.dll,SetSuspendState. Oricum, nu mai e cazul.

Awww... rundll32.exe. Probabil nu ai înțeles tu exact care e cerința
    Bye, y'all!

După 10 de ani de programare de sistem, cred că știu ce e rundll32.exe, respectiv cred că am înțeles cerința... În fine...

Nu va mai certati aiurea-n tramvai, ca doar nu suntem pe SP.

Referitor la problema cu increderea, tocmai de asta am cerut compilarea pe acest forum, si nu pe SP sau CG, pentru ca imi place sa cred ca poweruserii de aici, pe care-i stiu de multi ani de pe diverse forumuri, sunt oameni de incredere si n-ar umbla cu mata-n sac. Cel putin nu in cazul unui request atat de banal

Va rog, sa incercam cu totii, sa pastram un aer lejer p-aici, ca de telenovelisme e plin netu. Multam pentru intelegere.

Quote Originally Posted by _~_ View Post
    După 10 de ani de programare de sistem
    Pai vezi? Esti supracalificat si e nasol sa gasesti ceva de facut. Cand o sa cauti job o sa vezi exact la ce ma refer .
    She wore blue velvet

Explică-mi te rog frumos, nu de alta, dar mi-am căutat job de curând (în perioada asta de criză) și nu înțeleg la ce te referi.

Daca nu intelegi inseamna ca nu esti supracalificat. Scuze de confuzie.
    She wore blue velvet

Cât elitism, sau pseudo-elitism?

Dar vai...

Dar vai, nu e nici un elitism. Si eu tot din auzite vorbesc pentru ca nu lucrez nici macar de 10 ani in acelasi domeniu.
    She wore blue velvet

Din auzite vorbești ce? N-ai zis nimic concret, doar un trolling oarecare.

PS: nu cred că lucrăm în același domeniu. Probabil ne-am cunoaște.

Din auzite vorbesc despre ce inseamna supracalificarea. Ca si tine... Si nu, nu lucram in acelasi domeniu, am spus ca eu nu am lucrat 10 ani in acelasi domeniu si am spus-o intr-o romana destul de corecta si clara.
    Comprehension fail. Vezi ce se intampla cand uiti sa iesi din casa 10 ani?

In plus, daca domeniul in care lucrezi tu era atat de restrans probabil ca ai fi cunoscut. Si totusi...

Acum trecand peste vorbele aruncate asa ca la ping-pong, imi spui si mie ca ce lucrezi sau pe unde? Nu de alta dar "programator de sistem" e cam la fel de general ca economist. In mod normal nu as intreba dar daca tot ai gasit ocazia sa mentionezi asta si sa evidentiezi si ca e un club select m-ai facut curios.
    She wore blue velvet

Bring popcorn, free show
    Bye, y'all!

+ Reply to Thread