Hehe, de la prietenă m-am "molipsit", cântă și ea din când în când, model fiind Tarja.În timpul concertelor își schimbă garderoba și microfonul de 3-4 ori. Mda, cam toți îs figuranți în trupă (mai ales după concertu' ăla), dar oricum ascult destul de rar. EoaE a fost (cică) ultimu' concert al Tarjei, dup-aia s-au despărțit și au luat-o pe crăcita mai târziu. În caz că vorbim despre același lucru.
Slipknot nu ascult. Cargo merge în orice situație, Holograf ascultam "pe vremuri" (deși n-aș spune nu nici acum, doar că nu-s la curent), am în Alba Iulia un CD original de-al lor, am uitat cum îi zice... black cover, text alb.
Later edit: Sa nu-mi iei niciodata dragostea!![]()

În timpul concertelor își schimbă garderoba și microfonul de 3-4 ori. Mda, cam toți îs figuranți în trupă (mai ales după concertu' ăla), dar oricum ascult destul de rar. EoaE a fost (cică) ultimu' concert al Tarjei, dup-aia s-au despărțit și au luat-o pe crăcita mai târziu. În caz că vorbim despre același lucru. 
Reply With Quote

. Sa nu mai zic de GNR.

, sa sperii alti copchii. Puneam ceva Sabbath si chinuiam magnetofonul pana facea urat. Dupa aia am descoperit Pinl Floyd, unde nu trebuia sa fac nimic: doar puneam On the Run, Echoes...Hehe, ce vremuri...