+ Reply to Thread
Page 28 of 43 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... LastLast
Results 1,081 to 1,120 of 1685

Thread: Filme, seriale, actori, popcorn

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    A murit Minghella.

LONDON (AP) — Oscar-winning director Anthony Minghella, who turned such literary works as "The English Patient," "The Talented Mr. Ripley" and "Cold Mountain" into acclaimed movies, died Tuesday of a hemorrhage following surgery. He was 54.

Minghella's publicist, Jonathan Rutter, said the filmmaker died at London's Charing Cross Hospital. He said Minghella was operated on last week for a growth in his neck, "and the operation seemed to have gone well. At 5 a.m. today he had a fatal hemorrhage."
    My mother always told me that no matter how repugnant you find a person, when you meet them face to face you will always find something about them to like. (Larry Flynt)

Exista si varianta asta a lui Sweeney Todd. Eu am vazut-o si mi s-a parut OK.
    Stercus accidit

Quote Originally Posted by burebista View Post
    The Air I Breathe Film OK, probabil ca n-am fost in starea aceea care sa ma ajute sa si-l inteleg.
    Nu cred că l-aș fi găsit interesant în orice stare aș fi fost. Până una-alta, mi-am pierdut o seară. Poate îi salvez timpul altcuiva.

Things We Lost in the Fire. Good one. Nu-nțeleg de ce nominalizarea n-a fost pentru Benicio Del Toro.

The Eye - 5/10, pentru ca a fost cu Jessica Alba.

Fără JA avea mai mult sau mai puțin?
    unreasonable

3-4. Nu cred ca il vedeam pana la capat. Horror asiatic regizat de americani, gen The Grudge.

Ni vu, ni connu un film de mare actualitate. Mai mult decat o simpla comedie. Merita vazut.
    Stercus accidit

Manic Miner
    burebista's Avatar
    Am vazut un brat de filme in weekendu' asta da' n-am de zis decit despre
    London O "poveste" de dragoste in stil englezesc.
    The Bucket List OK pe ansamblu, doi actori de clasa.
    Weirdsville Un film trasnit. Canadian.
    If it ain't broke... fix it until it is.

Torchwood, derivat dintr-un SF excelent (Doctor Who), nu are nici umorul din acesta și nici credibilitate măcar apropiată de Star Trek: din păcate e cel mai slab SF din ultima vreme, întrece chiar și Battlestar Galactica.

În timp ce Doctor Who e distractiv și are un farmec aparte (diferit, dar îmi amintește de Firefly), chiar dacă unele aspecte sunt un pic trase de păr (suficient de rar ca să nu strice prea mult), Battlestar Galactica are un realism aparte (navetele spațiale chiar folosesc jeturi reactive vizibile pentru direcție și au inerție), dar un scenariu deseori enervant (parcă e o lume de idioți și pămpălăi), Torchwood până acum nu are nimic interesant, doar minusuri destule. Și în mod ciudat are o a doua serie care încă se difuzează.
    Last edited by AdrianB1; 29-03-2008 at 12:40.
    unreasonable

Manic Miner
    burebista's Avatar
    Vantage Point. Un film de actiune OK. Merita vazut, desi are un final cam ghei, asa ca pentru americani, plus citeva clisee, dar pe ansamblu mi-a oferit o vizionare placuta.

Dan in real life. Comedie usoara, digerabila, genul de feel good movie. E unul chiar am ras, ceea ce nu mi se mai intampla de ceva timp la comedii. 8/10, parerea mea.
    My name is Laius Palincus Beridius, Gamer of all games from south to north, drinker of the wine legions, loyal servant to the true emperor, Beer. Owner of a wasted liver, moaner of an empty keg. And i will sober up, in this life or the next.

Ce-mi place centrul de închirieri DVD din piață - 4 DVD-uri la preț de 3

The Brave One, cu Jodie Foster. Reflectă bine șocul și curajul unei femei de a încerca să facă față nevoii de refulare după ce a fost victima unei agresiuni soră cu moartea. E un rol interesant, de obicei tipic masculin, dar în care se poate regăsi în mod excepțional și o femeie. Jodie interpretează foarte bine rolul de first-time vigilante, deopotrivă cu Terrence Howard în rol secundar ca detectiv în New York. Nu are același thrill din Flightplan; nota de 7 de pe IMDB e potrivită.

The Kingdom, cu Jamie Foxx și, într-un rol destul de secundar, Jennifer Garner. Pe baza unui nou tip de atentat terorist din Arabia Saudită se construiește o mică lecție de istorie a relațiilor între vest și lumea arabă, în particular între SUA și Arabia Saudită. Scene de acțiune bunicele, povestea e directă și fără multe twists, dar încărcătura emoțională a conflictului dintre două culturi e bine reliefată, culminând cu concluzia din final. Putea fi un 7,5 pe IMDB.

Zeitgeist desi pare facut de un membru al partidului democrat din SUA, documentarul e destul de interesant si te face sa-ti pui intrebari. Va recomand sa-l urmariti, nu-i chiar timp pierdut.

Ba este un timp pierdut. Pseudo-documentarul ala este aberant de prost. Nu exista demonstratii, nu exista citate relevante, nu exista surse cu autoritate, nu exista nimic. Doar afirmatii fara suport.
    Multumesc, d-alea pot sa fac singur.
    If you cannot do it, if you are not prepared to do it... then you will die, you race of cowards, you race of imbeciles, you race of good for nothings.
    If you cannot do what other men have done, what other nations have done, what other races have done, then you yourself shall die

Quote Originally Posted by PigBrother View Post
    Ba este un timp pierdut. Pseudo-documentarul ala este aberant de prost. Nu exista demonstratii, nu exista citate relevante, nu exista surse cu autoritate, nu exista nimic. Doar afirmatii fara suport.
    Asta e de pus in rama. Deci daca nu e PDF pe guv.ro sau whitehouse.gov, nu merita luat in seama, nu?

Pentru cei interesati de subiect si nelimitati in aiwaisme, mosotisme & shit ("USA rulz, as vrea si eu sa fac foamea ca saracii de acolo, hihihi"), filmul ar merita o paralela cu BNR-ul nostru care din "organ central al administratiei de stat" ajunge "instituție publică independentă" in urma unor modificari succesive:

Banca Nationala a R.S.R., organ central al administratiei de stat si unica banca de emisie a tarii, asigura infaptuirea politicii partidului si statului in domeniul monetar si al creditului. (DECRET nr.504 din 16 decembrie 1970)
    Banca Nationala a Romaniei este organ al statului si are personalitate juridica. (LEGE nr.34 din 29 martie 1991)
    (1) Banca Națională a României este banca centrală a statului român, având personalitate juridică. (LEGE nr.101 din 26 mai 1998)
    Banca Națională a României (BNR) este banca centrală a României, având personalitate juridică. Aceasta este o instituție publică independentă, cu sediul central în municipiul București și poate avea sucursale și agenții atât în municipiul București, cât și în alte localități din țară. (LEGEA nr.312 din 28 iunie 2004)

Argumentation, u're doing wrong.

Intre "PDF pe guv.ro sau whitehouse.gov" si argumentarea unor afirmatii senzational(ist)e este o mica diferenta. Incearca sa o vezi.
    If you cannot do it, if you are not prepared to do it... then you will die, you race of cowards, you race of imbeciles, you race of good for nothings.
    If you cannot do what other men have done, what other nations have done, what other races have done, then you yourself shall die

Quote Originally Posted by PigBrother View Post
    Sau poți să-l citești pe Azazel.
    Love is a sensation caused by penetration. A guy sticks his location into a girl's destination to increase the population for the future generation. Do you get my explanation or do you need a demonstration?

Eu tocmai am urmarit un alt documentar: The Money Masters. Pe IMDB nu l-am gasit ca sa va pot da un link.
    Documentarul asta, desi face multe afirmatii "din burta", m-a facut sa inteleg mai multe lucruri decat toata Economia din clasa a 10-a.
    I always knew I'd see the first man on the Moon. I never thought I'd see the last. - Dr. Jerry Eugene Pournelle

Il Mostro este o comedie marca Roberto Benigni. Este un film placut.

La Zizanie. Louis de Funes intr-o comedie extraordinara.
    Last edited by sabertooth; 31-03-2008 at 21:50.
    Stercus accidit

Quote Originally Posted by sabertooth View Post
    Ni vu, ni connu un film de mare actualitate. Mai mult decat o simpla comedie. Merita vazut.
    Vazut si placut. Louis de Funes in buna forma.

Imi plac comediile frantuzesti, chiar si dramele. Daca mai aveti recomandari "frantuzesti", vor fi binevenite.

Cloverfield (2008) - 8/10. Se simte J.J. Abrams (Lost) pe-acolo... Din păcate însă, vor să-l strice și pe ăsta cu o continuare (Yorkfield? ).
    Only the mediocre are always at their best. (Jean Giraudoux)

Cloverfield, 7.5/10.
    Filmul are "wow factor", este bine facut, te tine lipit. Dar o buna parte din atmosfera este creata prin alternarea secventelor de pe banda si senzatia de realism data de camera portabila. Fara ele, ar ramane un film de 5, cu un script simplu si banal.

Mai mult film decat documentar, si mai mult documentar decat film: Battle for Haditha. Stii ca s-a intamplat, dar pana nu o primesti in fata, chiar daca doar sub forma unui film, este mai greu de priceput. Este departe si greu de inteles, un fel de "hai, frate, chiar se omoara civili ziua in amiaza mare, nu pot sa cred".
    Nu este un war movie clasic, actiunea este simpla iar scriptul (dupa cum zice imdb) este facut din mers. Actorii sunt necunoscuti, actingul este decent, atmosfera este excelenta. 7.5/10

Coincidență? Am văzut Cloverfield azi noapte. Simpatic, dar te lasă cu o nedumerire de genul "and then?". 7/10 din partea mea, și da, aștept continuarea

Nu e coincidenta, a aparut DVD_ul pe trackere.

See No Evil, Hear No Evil este o comedie pe care o recomand. Merita vazuta.
    Stercus accidit

My Mom's New Boyfriend (9/10 - stiu, sunt indulgent)
    Antonio Banderas si Meg Ryan intr-o comedie simpatica. Filmul este amuzant si combina placut ceva actiune cu putin romantism. Merge intr-o seara lejera.
    There are no short cuts to any place worth going.

N-aveam mari pretenții de la Iron Man după puhoiul de filme nereușite făcute după benzi desenate (cu cîteva excepții gen Batman Begins și X-Men), dar a fost o surpriză plăcută: acțiune, FX, umor și o idilă în locul clasicei povești de dragoste. Finalul mi s-a părut un pic cam huh? (nu finalul final, lupta finală), dar altfel un film reușit dpmdv. 8/10. Sequel? Yes, please.

Hm, sunt curios dacă va reuși Norton (și nu numai el) să salveze următorul Hulk...

Next (2007) - 5/10.

Deci am stat o oră să văd nimic... Not funny.

Manic Miner
    burebista's Avatar
    The Machinist. Pfuai, de multa vreme nu m-a mai intrigat un film in halul asta. Noroc ca finalul a limpezit lucrurile ca ramineam frustrat.

Anamorph. Am imbatrinit si cred ca nu mai functioneaza rotitele. Nu prea am inteles mai nica'.

PS. I love you
    . De vazut cu jumatatea si ceva popcorn. Io l-am vazut singur si fara popcorn, da' mi-a placut.

Secretary Alta ciudatenie de subiect/film. A mers pina la urma.

Shoot 'Em Up. Daca v-a placut genul Kill Bill e OK, eu l-am luat ca o parodie ceva. Am ris.

The Assassination Of Jesse James Naspet. Cica western acolo, da' pauza gloante.

The Counterfeiters. Based on a true story. Mi-a placut.

The Walker. Merge de vazut intr-o seara cu popcorn prin zona.

questionable intruder
    hulubei's Avatar
    Am vazut intai Meet the Spartans si abia apoi am vazut 300 (varianta 2007). Ce pot spune e ca 300 mi s-a parut adevarata parodie prima jumatate, vazute in acest ritm. Pacat sau noroc mai bine zis cu finalul ca mai iti readuce cheful de a viziona un film destul de laudat de altii.
    Да или нет?

Quote Originally Posted by burebista View Post
    The Machinist. Pfuai, de multa vreme nu m-a mai intrigat un film in halul asta. Noroc ca finalul a limpezit lucrurile ca ramineam frustrat.
    A rămas unul dintre puținele mele favorite de-a lungul anilor, alături de altele câteva pe aceeași temă, dintre care aș remarca Stay și Jacob's Ladder.

Sorry pentru cei pe care i-am tot bătut la cap cu ele.

Bani

Un proiect românesc descărcabil gratuit: Bani.

Bani este un proiect personal al lui Florin Piersic jr., alcatuit din 14 scurt metraje cu aceeasi tema si cu aceleasi reguli stricte.
    I am a soldier, I fight where I am told, and I win where I fight.
    My things

Manic Miner
    burebista's Avatar
    Thanks Iepurila. Mi-au placut si alea doua. Mai ai?

Session 9 (destul de mediocru, dar având același regizor ca și Mașinistul), Hide and Seek cu De Niro... de Fight Club presupun ca n-are rost să-ți zic.

Mai era unu', da' îmi scapă acum, revin.

Later edit: revenit, The I Inside îi zice.

Trece pe listă și Donnie Darko. Tocmai l-am văzut și... brrr...

Sex and Death 101. O comedioara desteapta (pe care cititorul care a postat commentul pe IMDB aparent nu prea a inteles-o) despre... noroc si soarta.
    Bizonic. Fara clima.

Lars and the Real Girl mi s-a parut o comedioara interesanta.
    Stercus accidit

+ Reply to Thread