+ Reply to Thread
Page 27 of 43 FirstFirst ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 37 ... LastLast
Results 1,041 to 1,080 of 1684

Thread: Filme, seriale, actori, popcorn

Ima, ai ni yukimasu mi se pare un film care reuseste sa te prinda. Merita vazut.
    Stercus accidit

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    Quote Originally Posted by Rabbit View Post
    Iar lui Adam Sandler nu-i stă deloc bine în rolul ăla.
    Ai avut dreptate.
    My mother always told me that no matter how repugnant you find a person, when you meet them face to face you will always find something about them to like. (Larry Flynt)

Michael Clayton
    SUA, 2007

George Clooney, intr-un cu totul alt gen de roldecat cel cu care eram obisnuiti, se ocupa cu indesatul gunoiului sub pres in mod discret. Cat se poate de discret.
    Avocat la unul dintre cele mai mari cabinete de avocatura din New York, Michael Clayton aranjeaza discret si prin orice mijloace problemele suparatoare ale clientilor sai.
    Ai lovit un om cu autoturismul din dotare si ai fugit de la locul accidentului sau ai facut alte magarii? Doar Michael Clayton te mai poate salva...
    Pe biroul lui ajunge dosarul plin de dedesubturi al unei puternice companii agrochimice. Cand omul nostru descopera ca multinationala e in stare sa faca milioane de victime pentru a se imbogati, trebuie sa aleaga: va musamaliza (in schimbul unei mite babane) totul sau va face informatia publica, punandu-si viata in pericol?

Vezi trailer!

De urmarit pt deconectare. Mie mi-a placut. Daca IMDB zice: User Rating: 7.6/10, eu sunt mai indulgent si ofer 8/10.

In film apare ca actor si Sydney Pollack, iar regizor este Tony Gilroy cel cu seria Bourne.

Gone Baby Gone - rolul lui Morgan Freeman e superb, ca de obicei, cel al lui Casey Affleck (n-am mai auzit de el) absolut jenant, nu înțeleg cum a trecut de preselecție.

Film hollywoodian tipic pentru 2007, probabil că trebuie să fii american get-beget și să-ți tresalte inima când auzi 2-3 de „fuck” în aceeași frază ca să înțelegi nota de 8.0/10. Anyway, destul de interesant cât să merite văzut o dată.

Ca paranteză, nu știu de ce simt eu în general repulsie pentru filmele care au nume în titlu... O fi ceva derivat de la greața față de cultul conducătorului?

Gone Baby Gone - rolul lui Morgan Freeman e superb, ca de obicei, cel al lui Casey Affleck (n-am mai auzit de el) absolut jenant, nu înțeleg cum a trecut de preselecție.
    Directed by Ben Affleck, adica frasu. Nepotismul nu-i doar la romani. De la actori acceptabili gen Nicolas Cage pana la Angelina Jolie, Hollywoodul e o mare familie.

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    Oriunde sunt mulți bani e nepotism. Problema e că la noi e peste tot.
    My mother always told me that no matter how repugnant you find a person, when you meet them face to face you will always find something about them to like. (Larry Flynt)

Nope, si la noi tot la bani trag. Unde nu-s bani, e deficit de personal.

The Mist (2007) - 1/10. Poate ca merita 2/10 dar dupa ce a luat 7.7/10 pe IMDB.. o porcarie cap coada. Mai ales coada.

Orfanato, El (2007) - 9/10, bine realizat. Cui i-a placut Laberinto del fauno, El, il va aprecia si pe asta.

Jumper. O idee oarecum interesant, realizare si acting execrabil. Stay away 4/10

The Mist. Lame acting, atmosfera buna. Final enervant (mai exact cliseul cu armata pacificatoare care salveaza lumea de carii). Pacat, se putea mai bine. 8/10

Azazel, wtf... 1? Inteleg ca nu ti-a placut, dar wtf... 1?!?!

Outpost. O idee nu tocmai noua, o atmosfera destul de bine facuta, regizarea scenelor de lupta excelenta, acting bun (mai ales ca-s doar no-nameri in el). Un film low-budget care nu arata a film low-budget. 7/10
    If you cannot do it, if you are not prepared to do it... then you will die, you race of cowards, you race of imbeciles, you race of good for nothings.
    If you cannot do what other men have done, what other nations have done, what other races have done, then you yourself shall die

Quote Originally Posted by PigBrother View Post
    The Mist. Lame acting, atmosfera buna. Final enervant (mai exact cliseul cu armata pacificatoare care salveaza lumea de carii). Pacat, se putea mai bine. 8/10

Azazel, daca dai nota 1 unui film care in mod clar nu este de 1, poate dai si niste explicatii. Nu de alta, dar de suflat mucii e simplu...
    Am scris deja, poate ca merita 2, dar asteptam muuuuuult mai mult de la el dupa ce a primit 7.7 pe IMDB. Vroiam sa dau si explicatii dar e ca si cum as incerca sa explic de ce Eight Legged Freaks sux, desi e probabil peste imbecilitatea asta. Daca nu-i puneau deloc finalul, poate ca i-as fi dat un 4.

Spoiler:
    Dupa ce tot filmul o mana de nebuni se lupta cu tentacule gigantice, muste imense si paianjeni toxici, actorul principal (sub Eric Roberts) ramane cu 4 gloante, fisu, o blonda si doi pensionari. Din priviri, se inteleg, se sacrifica el. Impusca blonda, pe fisu si cei doi mosi. Iese afara din masina si plange de parca si-a facut o vasectomie fara anestezie iar in secunda urmatoare apare armata americana salvatoare care cu niste aruncatoare de flacari indeparteaza ceata complet. Actorul pricipal isi continua plansetul feminin si ... The End.

Si 1 e prea mult...

Well, privesti filmul din perspectiva gresita. The Mist nu este un film cu monstri cu zece picioare si tentacule, ci un film cu monstri umani. Dihaniile sunt doar un pretext, doar factorul suplimentar care dezlantuie criza.
    Finalul a fost modificat fata de carte pentru a fi mai cinematografic. Nu este un final prost, ci doar diferit fata de carte. Scena finala cu soldatii este cheesy, dar este o problema de realizare, nu de conceptie. Conteaza sentimentul cu care trebuie sa te lase: disperarea.

Oricum, 1? Sa fim seriosi. Daca ai chef sa-i dai 1, feel free, it's a fuckin' free country. Dar nu te astepta sa-ti mai ia cineva notele in serios pe viitor.
    If you cannot do it, if you are not prepared to do it... then you will die, you race of cowards, you race of imbeciles, you race of good for nothings.
    If you cannot do what other men have done, what other nations have done, what other races have done, then you yourself shall die

Well, privesti filmul din perspectiva gresita. The Mist nu este un film cu monstri cu zece picioare si tentacule, ci un film cu monstri umani. Dihaniile sunt doar un pretext, doar factorul suplimentar care dezlantuie criza.
    Finalul a fost modificat fata de carte pentru a fi mai cinematografic. Nu este un final prost, ci doar diferit fata de carte. Scena finala cu soldatii este cheesy, dar este o problema de realizare, nu de conceptie. Conteaza sentimentul cu care trebuie sa te lase: disperarea.
    Daca perspectiva e cea vazuta de tine atunci i-as da o nota si mai mica. Imi plac filmele care pun intrebari tabu (privind religia, politica, etc) dar asta mi se pare un film facut de scientologi (lucru foarte posibil) pentru a discredita credinta in divinitate pe ideea ca daca exista un nebun care crede in ea atunci e o nebunie sa crezi in ea. Ok, ataca religia, credinta in zeu unic, dar nu cu argumente de doi centi ("Stoning people who piss you off is perfectly OK. They do it in the Bible, don't they?", "As a species, we're fundamentally insane. Put more than two of us in a room, we pick sides and start dreaming up reasons to kill one another. Why do you think we invented politics and religion?").

Daca te pasioneaza genul, in extrema cealalta (Soarele e pe cer, deci Dumnezeu exista!!!!!) e alta mizerie cinematografica, What the #$*! Do We (K)now!? (2004) care are si ea fanaticii ei.

Oricum, 1? Sa fim seriosi. Daca ai chef sa-i dai 1, feel free, it's a fuckin' free country. Dar nu te astepta sa-ti mai ia cineva notele in serios pe viitor.
    As putea spune acelasi lucru despre 8-ul tau.

Well, eu nu aș da nota 1 decât unui film pe care nu rezist să-l văd până la capăt. Dacă rezist înseamnă că e ceva care m-a ținut pe scaun, deci filmul nu merită nota minimă. Iar dacă nu-l văd până la capăt, există posibilitatea ca partea nevăzută să-mi schimbe impresia de nulitate. Așadar, nota 1 acordată unui film (în accepțiunea că orice urmă de valoare îi ridică nota măcar cu o zecime de punct) e un nonsens. q.e.d.

La mine e chiar mai rau, daca rezist pana la final inseamna ca e macar de nota 5 sau, mai rar, sunt atat de plictisit ca nici nu imi pasa la ce ma uit.

Dar sa revenim on-topic...

Nomad este un film de la care nu asteptam mare lucru, credeam ca e vorba de inca un film "istoric" folosit ca pretext pentru o serie de cafteli ieftine, trase la indigo, sa sature americanul plictisit intr-o duminica seara. Surpriza, filmul e chiar bine legat, cu o poveste spusa cum trebuie si un acting excelent. Un aer proaspat o reprezinta bataliile epice, care sunt facute cu figuranti, multi, nu cu 300 de oameni trasi cu copy/paste pe calculator pana se umple ecranul. Pentru mai multe detalii... uitati-va la film.

Nota ? Sa zicem un 8/10 destul de subiectiv, adica binisor mai mult decat nota de pe IMDB.
    How I wish, how I wish you were here. / We're just two lost souls / Swimming in a fish bowl, / Year after year,
    Running over the same old ground. / What have we found? / The same old fears. / Wish you were here.
    Pink Floyd - Wish You Were Here

Azazel, whatever. Credeam ca aici voi fi scutit de comentarii CG style. Aparent insa nu este asa.

Nightwatch si Daywatch, o pereche (care cica ar trebui sa fie de fapt trilogie, si se pare ca va fi) de filme ciudate. Lupta dintre bine si rau reloaded, dar fara porcarii comerciale. Este un film Made in CCCP si se vede.
    Probleme majore sunt doar numarul mare de personaje, care te zapacesc si te fac sa injuri printre dinti cand faci, dupa 15 minute, legatura dintre doua evenimente care s-au intamplat acum 30, si unele decizii care nu sunt explicate prea bine. Abia cand am descoperit ca de fapt Nightwatch ar fi trebuit sa aiba 4 ore, dar a fost ciopartit la 2, am inteles si de ce. Shit happens.
    Mai departe, atmosfera ruseasca la kilogram, metafore pe care ar cam trebui sa ti le explice cineva, ca sa nu mori prost si asa mai departe. Partea a doua are si niste scene CGI excelente, iar vreo 2 actori sunt chiar remarcabili.

Așadar, nota 1 acordată unui film (în accepțiunea că orice urmă de valoare îi ridică nota măcar cu o zecime de punct) e un nonsens. q.e.d.
    Exact ca in scoala generala, nota 1 e rezervata pentru "trisat". Cand se folosesc de cinematografie pentru a ascunde reclama, propaganda sau predica religioasa. Pentru ca ala nu e film ci manipulare. Filmele le notez de la 3 la 10. Nota 2 e iarasi rezervata pentru manipulari (gen "National Treasure") care au si cat de cat valoare cinematografica.

Filmelor pe care nu rezist sa le vad, nu le dau nota, neputand fi obiectiv. E posibil sa dau un 3 unui film cu final extraordinar, final care-l ridica la minim 7-8. Imi asum riscul dar nu vreau ca si altii sa piarda ocazia de a-l vedea datorita notarii mele subiective.

Pe cand The Mist intra in categoria "atat de prost, incat devii curios daca e posibil sa devina si mai prost de atat" cu o glazura serioasa predica (anti) religioasa.

Azazel, whatever. Credeam ca aici voi fi scutit de comentarii CG style. Aparent insa nu este asa.
    That was lame.

Restul e tacere - mers la film fara prea mari asteptari, avand in vedere ca este film romanesc, dupa marea dezamagire care s-a numit "4 luni, 3 saptamani si 2 zile". Am descoperit insa un film cu adancime, atent realizat (se vede pe ce s-a cheltuit bugetul), cu personaje interesante si cu o poveste ce te face sa ramai in scaun. Nota: 8/10 - un film excelent, il recomand, mi-as dori sa vad mult mai des asemenea filme, facute la noi in tara.
    Un pesimist este de fapt un optimist bine informat...

Ar trebui sa-mi misc fizicul sa-l vad si eu, ca de mizeriile "curve, politicieni, comunism, saracie, hoti", calul de bataie al mesterilor cu pretentii de regizori, mi s-a luat.

Quote Originally Posted by dreamer View Post
    Restul e tacere - mers la film fara prea mari asteptari, avand in vedere ca este film romanesc, dupa marea dezamagire care s-a numit "4 luni, 3 saptamani si 2 zile". Am descoperit insa un film cu adancime, atent realizat (se vede pe ce s-a cheltuit bugetul), cu personaje interesante si cu o poveste ce te face sa ramai in scaun.
    Confirm. Nu e perfect dar e mult peste ce s-a facut in ultimii 18 ani in Romania. 8/10.

Pe mine tocmai povestea (care mi se pare cam banală), rezumată prin diverse descrieri, m-a determinat să nu-l văd (încă). Deși de la autorul Filantropicii nu mă pot aștepta decât de lucruri bune.

Ekusu makina - merita vazut. Interesant.
    Stercus accidit

Quote Originally Posted by dreamer View Post
    Restul e tacere [...]- un film excelent, il recomand
    Oricât mă strădui nu îmi vine să îl văd, deși citesc despre atâtea păreri pozitive. Îl știu pe actorul principal și apariția lui într-un film are un aer atât de artificial încât se duce naibii vizionarea.
    unreasonable

Manic Miner
    burebista's Avatar
    Mda, m-am trezit si io dupa 3 ani: Revolver.
    Acu' l-am terminat de vazut, miine tre' sa-l mai iau odata ca-s clei. E ceata la mal in mintea mea.
    Mi-e simpatic Jason Statham dar acu' a fost altceva.
    Dupa mine filmul merita vazut.
    If it ain't broke... fix it until it is.

Oho, merită de merită, eu l-am văzut de 6 ori, și-o să mă mai uit
    There is something about yourself that you don't know. Something that you will deny even exists, until it's too late to do anything about it. It's the only reason you get up in the morning. The only reason you suffer the shitty puss, the blood, the sweat and the tears. This is because you want people to know how good, attractive, generous, funny, wild and clever you really are. Fear or revere me, but please, think I'm special. We share an addiction. We're approval junkies. We're all in it for the slap on the back and the gold watch. The hip-hip-hoo-fuckin' rah. Look at the clever boy with the badge, polishing his trophy. Shine on you crazy diamond, because we're just monkeys wrapped in suits, begging for the approval of others.

10000 B.C. 5/10. Poveste...draguta, despre iubire. Ceva..ceva efecte vizuale. In rest nimic. Chiar sunt curios: cu 10000 de ani inaintea lui Hristos era pasta de dinti, coafeze, se cunostea limba engleza?
    Last edited by fishy; 15-03-2008 at 21:30.

Nu știu dacă exista pastă de dinți, dar engleza sigur se învăța în grădinițele particulare
    unreasonable

De ce măi? Se pupau ăia de zor și zâmbeau alb?
    Probabil nu știau alternativa de peste 12000 de ani.
    848/950

Meșter Strică-Tot
    LNT's Avatar
    Unga bunga, o fi vreo continuare la familia Flinstone?
    These are the days of our lives.

The Conversation un film cu un subiect foarte interesant si cu actori buni. Mi-a placut. Il recomand.

August Rush mi s-a parut un film construit din prefabricate. Un cliseu aici, altul aici. Ce ar mai lipsi? Aaa, un pic de atmosfera de poveste. Se face, vine si atmosfera de poveste si gata, inca un film pentru guvizi.
    Stercus accidit

De acord 100% cu Azazel în legătură cu The Mist. Nu-mi vine să cred că au putut lansa pe piață așa ceva.
    848/950

Jumper - simpatic, efecte speciale cât cuprinde, dar cam atât. Un no-brainer cu fir al acțiunii previzibil, la care te uiți pentru imagine. 7/10.

Cam vechi, dar abia acum am apucat sa-l vad.

Mai intai de toate, trebuie sa spun ca nu ma sperii la filmele horror. Deloc. Eh, ori am avut o seara mai sensibila, ori 1408 este chiar bine facut. Una dintre ecranizarile bune dupa ceva scris de Stephen King, am fost nevoit sa-i dau pauza de vreo 4 ori pentru o gura de aer.

Intr-adevar, 1408 te tine cu sufletul la gura. John Cusak isi joaca bine rolul.

Quote Originally Posted by Cosmin_C View Post
    Nomad este un film de la care nu asteptam mare lucru, credeam ca e vorba de inca un film "istoric" folosit ca pretext pentru o serie de cafteli ieftine, trase la indigo, sa sature americanul plictisit intr-o duminica seara. Surpriza, filmul e chiar bine legat, cu o poveste spusa cum trebuie si un acting excelent. Un aer proaspat o reprezinta bataliile epice, care sunt facute cu figuranti, multi, nu cu 300 de oameni trasi cu copy/paste pe calculator pana se umple ecranul. Pentru mai multe detalii... uitati-va la film.

Nota ? Sa zicem un 8/10 destul de subiectiv, adica binisor mai mult decat nota de pe IMDB.
    Din lipsă de inspirație am încercat să văd din filmele bine cotate aici. Nu am început cu The Mist , ci am văzut Nomad.

Istoria e interesantă, m-a făcut să citesc câte ceva pe Wikipedia. Filmul e mediocru, între 5 și 6 din 10: bătălia de 100 de zile e atât de confuz și neverosimil prezentată încât cele 5 minute strică tot ce s-a realizat până atunci. Finalul moralizator, dar complet nerealist să zicem că se încadrează pentru un film patriotic. Per total, singurele elemente pozitive sunt lecția de istorie și amintirea frumuseții femeilor kazace (I used to know one).
    unreasonable

Manic Miner
    burebista's Avatar
    Crank daca nu-l luati in serios poa' sa fie simpatic de vazut intr-un week-end cu ceva popcorn/bere la indemina.

The Air I Breathe Film OK, probabil ca n-am fost in starea aceea care sa ma ajute sa si-l inteleg.

The Departed Scorsese in toata splendoarea lui. Merita vazut.
    If it ain't broke... fix it until it is.

Quote Originally Posted by AdrianB1 View Post
    Din lipsă de inspirație am încercat să văd din filmele bine cotate aici. Nu am început cu The Mist , ci am văzut Nomad.
    [...]
    Poate ar trebui sa precizez ca notele mele nu sunt relevante pentru cei care vor filme complexe/complicate, cu probleme morale grave, subiecte sociale, sensul vietii, etc etc ci doar pentru cei care vor sa se distreze, cei care prin film inteleg entertaining, nu sa isi taie venele la sfarsitul filmului. De exemplu daca m-as uita doar la filmele preferate de Rabbit probabil ca as ajunge la nebuni destul de repede.
    How I wish, how I wish you were here. / We're just two lost souls / Swimming in a fish bowl, / Year after year,
    Running over the same old ground. / What have we found? / The same old fears. / Wish you were here.
    Pink Floyd - Wish You Were Here

Nu comentez și nu judec nici notele, nici gusturile. Dacă văd un 8 lângă numele unui film înțeleg că acel film a plăcut cuiva, nu mă aștept să îmi placă neapărat și mie dar consider că am șanse mai mari să îmi placă un film de nota 8 decât unul de nota 6. Deci, folosesc informația cu discernământ și fără nici un fel de pretenții de la cei ce o oferă.

Dacă am dat o notă unui film deja notat este tocmai pentru că perspectivele diferă și comentariile asociate notei poate că vor oferi informații pentru cineva interesat de acest film.
    unreasonable

Quote Originally Posted by Azazel View Post
    No Country for Old Men - aproape la fel de imbecil si plictisitor ca Little Miss Sunshine, deci cu sanse foarte mari de a castiga Oscarul.
    Chiar a făcut-o. #44/#250 pe IMDb, wtf? Nu zic, e decent, un 6/10 poate că merită, dar ce caută în poziția aia și cu premiile alea? M-am prins, că e non-conformist și nu are happy-end. De fapt, nu are end deloc.

Incurcate sunt caile IMDB-ului. Si cum internetul devine din ce in ce mai important, caile IMDB-ului probabil o sa se "incurce" si mai mult.

Southland Tales -Sarah Michelle Gellar, Mandy Moore, Justin Timberlake. N-am rezistat pana la final si nici n-as incerca.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - Muzical, despre englezi, nu suport niciunul din genuri, n-am rezistat sa-l vad.

Wristcutters: A Love Story - 7/10. Vazut fara sperante dar placut.

+ Reply to Thread