+ Reply to Thread
Page 26 of 43 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... LastLast
Results 1,001 to 1,040 of 1684

Thread: Filme, seriale, actori, popcorn

Azazel, am vazut pina la ultimul episod din Neveste. Si mi-au placut toate episoadele. Regretul este ca nu mai apar episoade.

Si House are momente de umor, dar parca m-am saturat sa tot vad mate, singe etc. Oricum, mult mai putin ca in Grey's.

M-am uitat pe tv.com si am sortat comediile dupa note. Dar ce am gasit parca nu m-au atras: nici Scrubs, nici The Office etc. Nu stiu, comediile astea cu glume proaste + risete din auditoriu (ca la spectacole) nu ma atrag. Bine, nu stiu ce parere pot sa-mi fac despre ele din trailere si youtube. Mai testez piata.

Desperate trebuia sa se termine in sezonul 3.
    Lost in 2. Grey's si Prison la fel.
    House incepe sa o abureasca. 3 serii au fost suficiente.
    Smallville trebuia sa se termine acum 5 sezoane. Scenariu mai delirant decat in serialul ala nu am vazut decat la Tanar si nelinistit.

Ma enerveaza la culme dorinta asta a producatorilor de a lungi o poveste pana cand nu mai au ce stoarce din ea si reusesc sa strice toata placerea telespectatorilor.
    There are no short cuts to any place worth going.

Dacă tot se recomandă seriale, aș vrea să adaug și eu pe listă Californication. David Duchovny într-un rol care i se potrivește, comic de situație din plin, ironii mai mult sau mai puțin subtile, femei frumoase și California (și ceva referințe subtile către cântecul cu același nume cu serialul). În plus, e scurt - 12 episoade de 30 de minute, poate fi văzut într-o seară dacă vă place.
    De când am scris asta l-au mai văzut 2 persoane, uneia i-a plăcut foarte mult, una a cam strâmbat din nas (dar era o ea și e de înțeles ținând cont de perspectiva serialului ).
    Last edited by florin; 08-02-2008 at 14:06. Reason: mâncat literă

Am gasit ceva dragut: Eli Stone. Pare o comedie buna.

Golden Member
    unic's Avatar
    Oldies but Goldies. M.A.S.H. 4077

Quote Originally Posted by Black Mamba View Post
    Cati fani Dexter sunt pe aici?
    Quote Originally Posted by Velkan View Post
    Tocmai am terminat primul sezon.
    Și pe al doilea - nu m-a dezamăgit.
    Și înțeleg că va exista și un al treilea sezon. Sper doar să nu intre în rutina tipică Lost.
    Only the mediocre are always at their best. (Jean Giraudoux)

Buster Keaton - Hard Luck.

Merita vazute toate filmele sale.
    Stercus accidit

Noise. Ca film, 6.5 de pe imdb aș zice că e pretty accurate. Ceva declarații aici.
    Dar ideea mi se pare super.
    Un articol din NY Times aici.
    Ceva petiție pe la noi?

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    Quote Originally Posted by Rabbit View Post
    Joyeux Noël. Fără cuvinte. Cine zice că e film de război și sux, să se-mpujte. 10/10. Adio.
    Agree. Absolut superb.
    My mother always told me that no matter how repugnant you find a person, when you meet them face to face you will always find something about them to like. (Larry Flynt)

Vanishing Point (1971) și Vanishing Point (1997).

Spoiler!

Pe scurt: Kowalski trebuie să livreze un Dodge Challenger din Colorado în California în 15 ore. Poliția încearcă să-l oprească pentru exces de viteză, el nu oprește, și așa începe totul. Kowalski e ajutat de un DJ rebel care îl percepe ca pe un simbol al libertății și care ascultă frecvența poliției.

Originalul e mai ambiguu, are un mesaj mai profund și prezintă și elemente sociale din anii '70. Tema mi se pare mult mai potrivită în acel context decât în remake, a cărui acțiune are loc în '96. În primul nu se specifică de ce Kowalski nu oprește când apare poliția, ci sunt oferite doar niște flashback-uri care sugerează că prietena i-a murit la surfing, iar el, din veteran decorat în Vietnam, fost polițist și fost pilot de curse cu potențial, a ajuns să lucreze la un service auto - deci probabil he just doesn't give a rat's ass anymore. În remake lucrurile sunt destul de clare: nevastă-sa e în spital cu o sarcină dificilă, iar el vrea să fie lângă ea.

În rest, it's all about the car and chase!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	1970_Dodge_Challenger_Hemi.jpg
Views:	57
Size:	113.6 KB
ID:	5043  

Io cred ca n-avea frane. E o problema cu masinile americane la capitolul asta. De asemenea, si la viraje
    Stop being bad.

Chiar am vazut de curand filmuletul asta, cel nou adica. Mie chiar imi plac masinile dar filmul mi s-a parut slab, prea slab ca sa mai fie imbunatatit de subiectivitatea mea. Interesant, cel original are o nota mult mai mare pe IMDB, din pacate banuiesc ca e greu de gasit...
    How I wish, how I wish you were here. / We're just two lost souls / Swimming in a fish bowl, / Year after year,
    Running over the same old ground. / What have we found? / The same old fears. / Wish you were here.
    Pink Floyd - Wish You Were Here

Quote Originally Posted by Cosmin_C View Post
    [...] din pacate banuiesc ca e greu de gasit...
    Ai fi surprins.

Avand in vedere ca acum este acea perioada prin care trece fiecare barbat ca o data pe an - 14.02 -> 08.03 - va recomand acest film Hors de prix.

N-are legatura cu momentul, doar ca ne aminteste cat de mult ne iubeste femeile pentru ca avem valoare.
    Stercus accidit

The Great Debaters - 9/10. Directed by Denzel Washington. With Denzel Washington.

Beowulf - 7.5/10, dragut dar parca sub Final Fantasy, desi e diferenta de 7 ani intre ele.

Gone Baby Gone - 6/10, regizat si jucat de fratii Affleck (noii frati Baldwin).

Into the Wild - 9/10. Directed by Sean Penn.

Juno - 6/10, plictisitor, ori e pentru adolescenti ori nu m-am prins.

Michael Clayton - 7.5/10, incalcit, genul de film care impinge toata actiunea la final.

The Bucket List - 9/10, Jack Nicholson & Morgan Freeman.

Monty Python and the Holy Grail (1975) - Criminal! A trebuit să mă adun de sub scaun de câteva ori.

O Lord, bless this Thy hand grenade that, with it, Thou mayest blow Thine enemies to tiny bits in Thy mercy.

Ăăăă.
    Da.
    Am vazut Rambo. Nu ii dau nota, ca nu stiu ce nota sa ii dau. Da' mi-a placut. A mers perfect cu o sticla de Heineken si o felie, doua, de pizza. Cum zice si omu':" Nothing does change. ăăăăăă"
    Si-am mai vazut si "The bucket list". Frumos. Genu' ala de film dulce-amarui. 8/10
    My name is Laius Palincus Beridius, Gamer of all games from south to north, drinker of the wine legions, loyal servant to the true emperor, Beer. Owner of a wasted liver, moaner of an empty keg. And i will sober up, in this life or the next.

Charlie Wilson's war. O ecranizare idealizata despre involvment-ul american in Afganistan in timpul razboiului rece. Comedie si tragedie in acelasi timp, cu un acting de exceptie (Tom Hanks si Julia Roberts, iar in rolul agentului CIA, Philip S. Hoffman), plotline interesant si replici bine scrise. User comment: "Funny, sad, and ultimately frightening".

Si The Last Castle. Cu Robert Redford. Need I say more?

P.S: @Velkan: Pe mine m-au impresionat pana la lacrimi "The knights of Ni"
    Bizonic. Fara clima.

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    Across The Universe (2007) - 6/10

Highly overrated and overhyped crap. Muzica de Beatles e bună, dar nimic mai mult. M-am oprit din vizionare după vreo 75 minute. O fi mare scofală pentru fanaticii Beatles care recunosc toate apropo-urile din film, dar pe mine m-a lăsat rece.
    My mother always told me that no matter how repugnant you find a person, when you meet them face to face you will always find something about them to like. (Larry Flynt)

Cum poți da notă de trecere unui film pe care nu l-ai văzut până la capăt?

De acord cu rebitu', am intalnit filme care s-au mai salvat (cat de cat) spre sfarsit.

Bee Movie - comedie animata usoara, 7/10. Not bad at all Jerry.
    Skilled and Creative Viper

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    Rabbit sugera că, din contră, un film la care nu reziști până la sfârșit ar merita un 4.

Nu i-am dat 4 deoarece am văzut filme de 4 și acesta nu se compară cu ele. Însă nici cu cele de 7 sau 8. Scara mea e destul de apropiată de cea a IMDB; aceasta e una din rarele excepții.

Dpmdv, am văzut suficient din film ca să îi apreciez calitatea monotonă. Indiferent ce surprize mi-ar fi oferit la sfârșit, nu ar fi sărit cu mai mult de jumătate de punct, în sus sau în jos. Sunt sigur că are mare succes la tineretul care nu a mai auzit Beatles, cum are Paul Potts la cei care nu ascultă operă.

Inainte de a vedea un film integral, vad fragmente, suficient de putine pentru a nu afla subiectul dar suficient de multe sa-mi dau seama daca merita vazut sau nu. Asta pentru ca IMDB e bun dar are si el problemele lui: un film japonez cu 9/10 votat de 1000 membri (din care 999 japonezi dar nu ai cum sa afli asta) e posibil sa nu-ti placa deloc. Poti gasi si filme asiatice placute dar riscul e mare.

Mizeriile pentru Oscar (unde rolul principal e un evreu negru homosexual) iar sunt de evitat, nu sunt 100% sigur ca notele IMDB sunt "curate" pentru astfel de filme (sau americanii chiar sunt retardati).

Across The Universe e unul din putinele filme pe care am renuntat sa le mai vad dupa scurtul preview. Little Miss Sunshine in schimb a reusit sa scape de filtrul previewului si din pacate, inca nu am reusit sa-l uit complet.

Sunt curios ce parere aveti despre The Darjeeling Limited, notat pe imdb cu un suspect (pentru mine) 7.9.
    848/950

Toranaga, pe viitor la astfel de filme, un spoiler e obligatoriu. Iti recomand Little Miss Sunshine, are 8.1 si a luat si doua Oscare.

Into the Wild (2007) - Plăcut de la un cap la altul. 9/10.

Enchanted - Chiar mi-a placut, merita 8/10, dar e indicat sa nu fii intr-o dispozitie de genul "I hate life" cand il vezi .

Quote Originally Posted by Velkan View Post
    Into the Wild (2007) - Plăcut de la un cap la altul. 9/10.
    Da. Un film bun.

Machuca. Film chilian. Interesant. Merita vazut.
    Stercus accidit

Vazut Michael Clayton. Submediocru, daca nu era George Clooney iesea direct pe DVD
    Stop being bad.

Manic Miner
    burebista's Avatar
    American Gangster. Based on a true story. Aproape 3 ore tine. Trebuie ceva rabdare, per ansamblu e OK, dar ar fi putut fi ceva mai multe chestii gangsteresti p'acolo ca a devenit plictisitor la un moment dat.

Lions for Lambs. Surprinzator. De scurt si de interesant. Un fel de lectie civica data americanilor. Un Michael Moore mai diluat. Numa' ca atunci cind m-am instalat mai bine sa-l vad s-a terminat.
    If it ain't broke... fix it until it is.

There will be blood - Film lung și asemănător cu No country for old men. Actingul lui Daniel Day-Lewis merită. Restul nu.
    848/950

Un film excelent, 10/10: Mongol.
    P.S.: exista subtitrare si in romana.

Marathon este un film placut care merita vazut.
    Stercus accidit

Quote Originally Posted by Toranaga View Post
    There will be blood - Film lung și asemănător cu No country for old men. Actingul lui Daniel Day-Lewis merită. Restul nu.
    Slava Domnului, credeam ca sunt eu defect pentru ca m-am plictisit de moarte la el. Actingul intr-adevar merita, dar nota de pe IMDB este absurd de mare avand in vedere tot restul.

No Country for Old Men - thriller western-like, ciudat, interesant, cu psihopat (deci rulz), dar mai ales ciudat. Și, nu în ultimul rând, ciudat.

Reign Over Me - frumos, păcat că e american. Altfel, destul de interesant pentru cei interesați de filme cu ceva conținut psihologic. Iar lui Adam Sandler nu-i stă deloc bine în rolul ăla.

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    Nu am văzut filmul, dar bănuiesc la ce te referi cu privire la Sandler. There is more in him than meets the eye. E un actor bun care e agățat în filme comerciale, pentru că probabil acestea sunt rolurile care i se oferă (sau din care face bani). Ca de altfel și Will Ferrell, care e fantastic în The Producers. Sau Jim Carrey, care poate mult mai mult decât gunoaie de tipul The Mask.

Ezit să spun că Sandler e un actor bun. E un personaj interesant și plăcut, fie că e vorba de partea actoricească sau de „el însuși” apărând în interviuri. Din cauza multitudinii de roluri în care apare ca un comedian îndrăgostit, mi-e greu să mi-l imaginez ca pe un om distrus, cu părul răvășit și într-o avansată stare de deterioare psihică.

Unii oameni se potrivesc mai bine cu comedia, fie datorită felului actoricesc de a fi, fie rolurilor primite. Văzându-i într-o ipostază opusă, simți că ceva nu e în regulă.

Miau 2.0 for Windows
    Pisoi's Avatar
    N-am zis că e un Anthony Hopkins.

+ Reply to Thread