Ca tot vorbeam mai sus legat de GUI vs. command line... Sunt situatii in care ai la dispozitie atat GUI-ul cat si linia de comanda pentru a face acelasi lucru. Desi din linia de comanda ai in general control total asupra oricarei actiuni sunt momente in care un GUI ajuta enorm. As putea sa iti dau exemplu o situatie in care GUI-ul, desi e ceva mai limitat (din comoditatea celui care l-a implementat, dar e "extensibil"), i-ar permite si unui profan sa il foloseasca fara prea mari probleme. Pe de alta parte ai command line-ul in care poti sa faci cam tot ce vrei tu dar nimic nu e simplu, nici macar daca stii sa folosesti corect sintaxa.
Sa bifezi 2-3 chestii intr-o fereastra si sa dai run cu siguranta bate la poponet tastatul de nebun intr-o fereastra fara nici un indiciu. Si cand comenzile ajung sa aiba 2 randuri si orice spatiu lipsa sau in plus, orice argument tastat gresit te forteaza sa iei de la capat litera cu litera sa vezi unde-i buba... parca incepi sa nu mai duci dorul CLI-ului chiar asa. Pentru un fixmbr sau cd.. merge dar e o limita.
Singurul motiv pentru care folosesc sau as folosi CLI este ca se preteaza la automatizare, spre deosebire de GUI-uri, chiar si alea bine puse la punct. Altfel nu ii vad rostul. Doar ca pare mai interesant cand scrii in cmd si crede lumea ca lucrezi la NASA.
Acestea fiind spuse, eu cel putin nu am nevoie de un prompt pentru troubleshooting, imi convine de minune sa bootez o alta interfata grafica din care sa il fac. Spuneam de ERD Commander mai sus. De ce as vrea sa ma chinuiesc sa revin la un restore point din linie de comanda? Adica unde e avantajul ca tastez pana imi ies ochii din cap si daca gresesc o cifra ma trezesc ca am restaurat backupul gresit? Asa click pe calendar si restore. La fel cu editatul de registri. Presupunand ca ai putea sa o faci din consola de recovery crezi ca ai face-o? Chiar ai avut o interventie mai complexa de facut asa si ti s-a parut placut? Eu am fost oarecum fortat sa fac chestii de-astea din cmd tocmai pentru automatizarea de care vorbeam si nu am avut nici o alta solutie la indemana. Dar mai mult de un import de .reg eu nu as vrea sa fac in modul ala.
L.E. @Jaffar
W7 x64 FTWVestea buna pentru cei care au trecut la x64 (Vista sau 7) este ca driverele nu pot fi instalate, nefiind, evident, certificate. Ma chinuiam sa explic oamenilor cum ca x64 e mai mult decat "oau, o sa vad 4GB de RAM". Cred ca o sa popularizez linkul asta, il fac si pe PB fericit.
She wore blue velvet
Da, as face si chiar fac. Cand stiu ce anume vreau sa mut/copii/sterg, mi se pare mai rapid sa apas F8 - Command prompt only si dupa 2 secunde sa tastez o linie REN/COPY/DEL decat sa intru in Win98, sa deschid TotalCmd, sa caut juma' de ora prin directorul kilometric numit System(32) si apoi sa fac operatia respectiva.
I always knew I'd see the first man on the Moon. I never thought I'd see the last. - Dr. Jerry Eugene Pournelle
Skilled and Creative Viper
Te intrebam de registri. Ok, comenzile de 3-4 litere si cu parametri optionali sunt comode. Incearca sa editezi o cheie de registri la fel de comod. O cheie la capatul unei cai kilometrice si cu o valoare complicata.
Acum fa acelasi lucru din interfata grafica si vezi cum iesi mai rapid. E mai mult retorica, cred ca iti ia ceva vreme numai sa inveti o sintaxa mai complexa. Apoi sa o si folosesti cu succes, fara copy/paste, fara alt+tab, etc.
Perfect, daca la tine "interventiile" se limiteaza la copy si del chiar nu ai motiv sa pierzi vremea bootand in GUI sau butonand prin el.
Daca incepi sa tastezi numele fisierului te duce direct la el.
Apropo, ai incercat sa faci o captura de retea din CLI? Si captura ca_captura, dar sa si analizezi datele in prompt. Dar cred ca pot sa o iau si mai de jos, ai incercat sa editezi un jpg in MS-DOS 6.22? Sa tai un mp3 in doua si sa bagi inca o bucata la jumatate? Browserele text iti plac? 3D in prompt?
Am luat la intamplare niste chei din registri, cum mi-a venit la mana (nu am "cautat" mai mult de 15 secunde):
Doar tasteaza si spune-mi cat iti ia.[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SideBySide\Winners\amd64_76d51256a4ea9782e3b8cbee5e7cbf65_31bf3856ad364d45_none_eef49e3da\15.0]
"1.2.3456.78910"=hex:01
@="1.2.3456.78910"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Syncmgr\HandlerCollections\{BO073450-9106-47e3-2DD6-AE6F59G7C64G}\SyncItemDefaults\ShellEx\ContextMenuHandlers\ActiveSyncContextMenu]
@="{1B85C610-B062-4f7d-9187-6E96BA988620}"Daca ai de facut un troubleshooting mai serios iti iese par alb in fata monitorului. Mai ales ca trebuie sa mergi la sigur, nu poti sa arunci un ochi peste reg tree si sa iti sara in ochi denumirea pe care o cauti.
Numai reg query are vreo 11 parametri. Si sunt 10-12 subcomenzi pentru reg. Acum trebuie sa vinzi castraveti gradinarilor sa spui ca asta nu e dat cu tesla-n oo unor oameni care cu siguranta stiu ce-i ala prompt.
She wore blue velvet
Serios acum, daca ai totalcmd si stii numele fisierelor ai si functia de search
Edit: acum am vazut si prostia #2 pe care ai scris-o. Pai mai Marius mama, e exact ce zicea bausto mai devreme, vrei sa faci chestii total ciudate, rare, zi-le cum vrei, iar apoi dai vina pe sistem ca nu te ajuta. Intreb si eu acum, daca tot fac operatii dinastea minunate, nu poti sa iei o placa video PCI, sau una onboard, sa le lasi pe ambele sa mearga, iar operatiunea sa o faci de pe placa al carei BIOS nu il modifici? Mentiune: din cate stiu eu poti instala variate tampenii in vista sau 7 si daca nu sunt certified, deci poti sa pui chestiile rusesti. Chestii rusesti care in curand or sa suporte si win7.
Ultima operatie pe care am facut-o de la prompt a fost update-ul BIOS-ului la placa grafica.
La o asemenea operatie, utilizatorii "normali" XF s-ar confrunta cu urmatoarele probleme:
1) in Windows 7, daca trebuie drivere semnate, adio utilitare de update de BIOS facute de rusi;
2) trebuie sa scrie un CD bootabil cu DOS, ca discheta n-au; (Sunt curios cum fac asta, ca si CD-ul bootabil tot cu discheta se face.)
3) trebuie sa nimereasca fisierele din prima, ca pe CD nu poti da edit;
4) nu pot salva BIOS-ul vechi, ca nici partitiile (NTFS toate) nu sunt accesibile;
5) daca rateaza scrierea, n-au slot si placa PCI cu care sa vada ce comenzi noi tasteaza;
6) n-au nici porturi seriale/paralele sa isi conecteaze o imprimanta cu ace si sa redirectioneze consola DOS.
Am dreptate?
Registrul nu se poate edita de la prompt decat in felul urmator:
Se exporta ramura (eventual toata craca daca ramura e prea lunga), se modifica cu EDIT.COM si se importa la loc.
PS: Postati mai rar, ca nici nu apuc sa scriu.
I always knew I'd see the first man on the Moon. I never thought I'd see the last. - Dr. Jerry Eugene Pournelle

Nu.
Nu ești obligat să faci așa ceva, 99.99% din utilizatori probabil nu fac niciodată această operație. Pe deasupra dacă vrei să pui un BIOS rusesc roagă-i pe tovarășii ruși să îți dea și un utilitar de scriere care să meargă cu boot de pe USB stick. BIOS-urile de la fabricant de obicei merg direct sub Windows, cel puțin la placa de bază și laptopuri așa fac update.
Cum se face CD de boot fără FDD fizic: se folosește o mașină virtuală în care ai tot ce vrei.
Chiar vrei să ținem câte o placă video PCI prin casă și o imprimantă matriceală pentru redirectarea consolei DOS? Îți bați joc de noi sau ai amestecat votcă cu laptele bătut?
unreasonable
Vezi ca am mai editat ceva sus. Deja postasei...
De unde iei discheta? Netul e plin de imagini. Nu am mai folosit o discheta de un car de ani pe motiv ca toate s-au stricat intre momentul in care au fost scrise si cel in care am avut prima data devoie de ele. So... la gunoi. Dar chiar zilele trecute a trebuit sa fac un CD cu Lenovo Maintenance Disk si se pare ca nici aia n-au auzit decat de discheta. 3 minute mai tarziu m-am procopsit cu un ISO de 2,5MB. Dublu fata de discheta dar o pierdere acceptabila.
Pe CD nu se poate da edit tocmai de-asta poti sa pui toata biblioteca congresului. Un blank e 50 de bani si pun toate fisierele care ar putea sa aiba tangenta cu BIOS-ul respectiv.
Ai si alternativa stickului USB FAT.
Daca ratez scrierea am placa video pe PCI ca sa bootez in Windows si sa incerc iar acolo.
N-am nici stalp de telegraf ca sa transmit la New York ca vine Titanicul... oh, sorry, credeam ca suntem la capitolul "hai sa facem misto".
Sa te vad ce faci cand ramai fara ribbon. Ca vad ca in rest ai tot ce-ti trabi, dar ribbonul ala se usuca stand degeaba.
Deci te deranjeaza sa derulezi umm... 3 secunde prin folderul system ca sa gasesti un fisier sau 10 secunde in regedit dar nu te deranjeaza sa dai export, edit [+editarea in sine], apoi import pentru o (singura) cheie. Daca ai de modificat 40 de chei din 0 in 1 te tai cu lama. Sau daca sunt cateva chei fara cale comuna ca sa nu mearga nici macar cu command history, sa scrii tot crezul de fiecare data.
Tu ori ai chestii prea simple de facut, caz in care e de inteles ca multe lucruri ti se par redundante sau absurde ori faci studiu de caz ca sa observi reactia: amuzament sau disperare.
She wore blue velvet
Imprimanta nu, ca si eu vreau s-o vand pe a mea, dar o placa PCI este absolut necesara cand te pregatesti de update-ul oricarui BIOS.
Pai, cand am scris postul initial din blog, eram disperat din cauza Planned obsolence si a feminismului auto-distructiv. Acum, cand citesc despre telegraf, ma gandesc la redirectionarea consolei prin modem catre alt calculator (remote assistance?) si ma amuz teribil.
Acum, noapte buna, ca maine am curs despre anaerobi si autobuzul face 1.5 ore pana in centru!
Pai si cu ce te ajuta promptul cand vorbesti de placa PCI? Sau invers...
Eu am placa video PCI dar nu am fost niciodata pus in situatia sa imi busesc placa video si sa nu am ce sa fac. No big deal, o folosesc pe aia integrata.
Update de BIOS la placa video nu faci decat daca e defecta si ii scazi frecvente sau daca vrei "sa ii dai in cap" cu frecvente crescute. Toate se pot face si soft. De modare nu mai e vorba in zilele noastre si probabil ca si aia s-ar putea face soft, fara sa risti sa strici placa printr-un flash prost.
Update de BIOS la sistem se face din Win la majoritatea producatorilor OEM sau macar incepe in Win apoi continua dupa restart intr-un mediu preboot. Daca nici asa nu se poate ai un utilitar pe care il accesezi din setupul BIOS-ului si ia imaginea de pe stick/floapa/CD.
She wore blue velvet
In totdeauna exista un "workaround":Originally Posted by Marius '95
- de cand cu stickurile USB utilizatorii "normali" nu prea mai folosesc CD, dischete nici atat;
- verificarea semnaturii digitale a driverelor poate fi dezactivata la nevoie
Un utlizator de Windows 7 (32 bit) ar face urmatoarele:
1. Descarca o imagine a unui Windows 98SE bootdisk
2. Descarca Virtual Floppy Drive
3. Descarca HP USB Disk Storage Format Tool
4. Monteaza imaginea dischetei de boot intr-un floppy virtual
5. Isi fac stick-ul USB bootabil si pun pe el utilitarul de BIOS update (ca sa nu mai zic ca isi pot salva vechiul bios)
Un utlizator de Windows 7 x64 ar face urmatoarele:
1. Descarca Total Commander + plugin-ul Virtual Disk
2. Descarca o imagine a unui Windows 98SE bootdisk
3. Dezactiveaza temporar verificarea semnaturii digitale a driverelor si instaleaza plugin-ul din Total Commander
4. Monteaza imaginea dischetei de boot intr-un floppy virtual
5. Isi fac stick-ul USB bootabil si pun pe el utilitarul de BIOS update (ca sa nu mai zic ca isi pot salva vechiul bios)
Voila!![]()
Noi utilizatorii "normali' XF am invatat sa ne adaptam vremurilor.
La faza asta am fost pe jos.Originally Posted by AdrianB1
![]()
'We hardly ever kill foreigners in Ankh-Morpork. It makes it so hard to sell them things afterwards.' (Terry Pratchett, Discworld)
Vă admir hotărîrea. Permiteți-mi, totuși, să nu fiu invidios.![]()
Cavaler al florii de cireș.
xkcd rulz.
Sa plec in Spania / sa nu plec in Spania... ?
Pro (in ordinea importantei pentru mine):
- termeni medicali in spaniola practic identici cu cei din romana
- salariu de 30 de ori mai mare (ca rezident pe aceeasi specialitate)
- examenul de rezidentiat ca si luat pe laborator sau, cu putina munca, in orice alta specialitate
- resurse nelimitate in spitalele lor (adica analizor automat de microscopie urinara vs. microscoape IOR vechi de 40 de ani)
- locuri de munca aproape oriunde
- daca ma hotarasc, anul viitor pe vremea asta sunt acolo
Contra (in ordinea importantei):
- limba oribila si n-o stiu deloc!
- in tara aia nimeni nu vorbeste engleza
- mult mai mult de munca si de invatat decat in Ro
- nu cunosc pe nimeni acolo; voi fi practic picat din Luna
- clima nashpa (prea cald, nu ninge)
- spaniolii sunt nashpa
PS: Rog un moderator sa faca curat. Multumesc.
Daca poti trai in Romania, cu conditiile si salariu de aici, nu pleca. Daca nu poti trai atunci pleaca. Restul se poate invata ai/sau adapta din mers...
P.S. Limba spaniola mi se pare foarte usor si intuitiv de invatat, 2-3 telenovele bagate in perioada liceului si deja inteleg in mare parte ce zic aia. Mai greu e cu vorbitul.![]()
How I wish, how I wish you were here. / We're just two lost souls / Swimming in a fish bowl, / Year after year,
Running over the same old ground. / What have we found? / The same old fears. / Wish you were here.
Pink Floyd - Wish You Were Here

Dacă te hotărăști, limba se învață extrem de ușor. Am niște verișoare pe-acolo de vreo 5-6 ani (parcă) care nu știau nici o limbă străină la plecare, iar după 2-3 luni vorbeau fluent.
Nici aici nu te țin prea multe lucruri, așa că nu ar fi mare lucru de pierdut. Ți-ai permite să vii să vizitezi părinții destul de des, camera din cămin nu o să o regreți, iar acolo ai ocazia să începi o viață nouă de la zero. Tipele nu sunt rele deloc, doar că sunt catolice dacă are vreo importanță
Cosmin, ca idee are o cameră de cămin și un salariu similar cu al lui Neo (ceva mai mare). Dacă ar vrea să se însoare și să aibe copii în următorii 5 ani singura soluție ar fi să își găsească nevastă bogată, că din salariu nu prea iese socotealaTrăit poate însemna supraviețuit, trăit decent sau trăit bine. Ultimele două nu sunt aplicabile.
unreasonable
Fara suparare, dar la PRO ai niste motive super obiective, care te-ar realiza pe plan financiar si profesional, iar la CONTRA ai motive subiective, ce tin de clima, limba si legaturi mai mult sau mai putin sentimentale. Deci, cum zicea si Bausto intr-un thread conex cu problema... depinde doar de tine.
Why am I talking to myself? Am I crazy? Or just old, tired and misunderstood?
Pai nu cred ca pot, fiindca la noi:
- spitalele se desfiinteaza
- spitalele care raman nu fac angajari
- daca fac angajari se prefera biologii si chimistii fiindca li se dau salarii mai mici decat medicilor de laborator
- daca totusi se fac angajari, voi avea ca dotare in cel mai bun caz un semiautomat de biochimie si un microscop chior
- la particulari salariul este cu putin mai bun
- la particular muncesti ca negrul pe plantatie (adica volum la fel mult ca in Spania, dar fara automatizari)
- nici ei n-au dotari prea bune, deci aproape totul se face manual
- respect absent in ambele cazuri, atat din partea sefilor si colegilor cat si din partea pacientilor
- de fapt, respect absent oriunde, chiar si la magazinul din coltul strazii

Stai asa, nu te grabi, ca pentru mine spaniola e problema majora. Din totdeauna am urat limbile straine.
Cred ca o sa ma inscriu la cursul de spaniola si reevaluez situatia peste vreo 3 luni. Asta in caz ca n-o las balta mai devreme.
PS: Am uitat sa zic mentionez la Pro-uri ca Spania este mai adecvata motociclismului decat Ro.![]()

Și turismului și vieții în general![]()
unreasonable
Mi-am facut upgrade major la Miranda IM.
- 0.8.13
- Unicode, nu ca as avea nevoie, dar plugin-urile ANSI au inceput sa dispara;
- Interfata mai complexa pentru Contact List (CList Modern);
- Tooltip-uri mai complexe (Tipper);
- Interfata mai simpla pentru ferestrele Chat (cea default + JustTabs);
- Scos WinampNotify ca se "agata" de toate programele;
- LastSeen si Fingerprint - acum va vad si daca sunteti pe Invisible;
- GmailMultipleNotifier - ca sa nu mai deschid OE de 10 ori pe zi;
- SmileyAdd - pentru yahoo, ca are niste string-uri indescifrabile pentru smilies.
Din Miranda veche am importat doar contactele si history-ul. Tot restul am refacut de la zero. A durat 2 zile.![]()
Nu fac thread hijacking, dar MirandaIM al meu tooot face figuri, consumă resurse, forjează HDD-ul, când se reconectează Yahoo protocol stăăăă vreo 5 minute până termină, o grămadă de chestii mărunte care-mi scot peri albi. Mai nou, unele pop-ups sunt dublate (apar de două ori când îmi scrie careva ceva).
Poate mă ajuți o dată să mi-l repar![]()
Bye, y'all!
DisableDHCPMediaSense este cel mai util feature din tot Media Sense.
@war4peace: Vrei un .ini cu setarile mele?
Dacă vinzi motorul ca SH, cu banii pe el pleci în Noua Zeelandă. Screw Spania...
Bye, y'all!
Pentru Noua Zeelanda trebuie sa dau examene. ...Daca vreau sa fiu medic.
E ca si cum te-ai plange ca trebuie sa dai interviu... pentru job.
E o chestie one time. Nu merita efortul?
She wore blue velvet
Pai si interviu trebuie sa dau. Credeai ca de ala scap, sau cum?
Examenele lor de medicina ma cam termina, ca ce invatam noi la facultate nu prea se potriveste cu ce invata ei.
LE:
La examenele noastre intrebarile sunt de genul:
Diagnosticul infarctului miocardic se pune pe baza
a) simptomelor
b) electrocardiogramei
c) nivelului seric CK-MB
... etc.
La ei intrebarile suna asa:
Vine un pacient cu dispnee moderata. Ce faci cu el?
- Trimiti acasa, indicatie sa se lase de fumat si culturism.
- Trimiti la radiografie
- Trimiti la probe respiratorii
- Trimiti la urgente.
Eu, cel putin, nu stiu sa raspund la genul asta de intrebari. 1) fiindca niciodata nu se dau niciodata suficiente informatii in enunt cat sa sugereze un diagnostic si 2) fiindca raspunsurile pe care le-as alege primele nu se regasesc printre variante.
Ei iau raspunsurile din ghiduri.

Deci tu o să știi foarte bine ce boală are pacientul dar nu o să știi ce să faci cu el (nu merge figura "îl internez" pentru orice boală ca în RO că nu ți-l decontează asigurările de sănătate și te dă în judecată pacientul pentru cheltuieli nejustificate), iar medicii lor sunt buni în a ști ce să facă cu pacientul dacă cineva le spune ce boală are. Ați face echipă grozavă![]()
unreasonable
Ei, nu asa. Ei stiu ce sa faca cu pacientul *indiferent* ce boala are.![]()
Nu asta era ideea. Daca nu ti se pare ca merita efortul sa dai un examen, un interviu sau orice altceva by all means, nu le da.
L.E. There.
She wore blue velvet
Eu înțeleg din postul tău că în partea ailaltă a globului oamenii sunt mai people-centric, nu tratează după ideea că "omul e mai întâi de toate un pacient", ci "pacientul e mai întâi de toate un om". Seems like a healthy approach to me.
Interesting stats - acoperă și Noua Zeelandă![]()
Bye, y'all!
Iar a nins.
Plec la ~8:10 de la Fundeni cu gandul sa ajung la 9:30 la Cantacuzino unde azi aveam sansa (probabil unica) sa vad bacili difterici.
Iau 66 de la poarta spitalului. Mers vijelios 2 statii pana la Sportului, unde a intrat pe sos. Colentina. Aici sta. Si sta... Si sta...
Ma dau jos si o iau la pas spre intersectia sos. Colentina cu sos. Fundeni cu gandul sa iau tramvaiul de acolo. Pe drum (doar vreo 300 m) am intrecut alt 66, vreo doua autobuze si un tramvai, toate blocate in coloana.
La intersectia Colentina/Fundeni un politist nins si ud vai de mama lui tinea coloana oprita ca sa nu blocheze intersectia pentru cei care ieseau din oras, ca spre centru oricum n-aveau loc sa mai intre. Pe sos. Colentina spre centru - coloana cat vezi cu ochii (adica pana dincolo de pod), pe 3 randuri si nu se misca deloc.
Am avut de ales: sa ma urc in tramvai si sa ajung la curs dupa ce se termina, sa merg (iar) pe jos pana la Obor (~3 km) si sa pied doar jumatate de curs, sau sa ma intorc inapoi.
M-am intors inapoi. Si uite asa n-am vazut bacili difterici.
Ți-am mai explicat eu, toate au downsides și upsides și nu toate sunt în favoarea ta. Pacienții prin străinătate sunt niște mici tirani, ceea ce mie unuia nu mi se pare chiar ok.
Marius, uite aci. Link. Be hepi. oO
Stop being bad.
Nu conteaza, ca in medicina de laborator nu prea am contact cu pacientii.
Multumesc pt. link, dar nu-i ca si cum i-as vedea pe viu... ma rog... fixati.
Știu cum este, mi-am permis (deplasat poate) să fiu puțin sarcastic.
Eu în data de 5 februarie aveam invitație la Intercontinental la o conferință pe marginea riscului cardiovascular.
Deși abia mi se declanșase o infecție de căi aeriene superioare destul de nasoală (abia acum m-am recuperat în proporție de ~60%), am condus până acolo, unde, cu stupoare, am realizat că organizatorii nici măcar nu anunțaseră pe acolo că vin medici la conferință - erau doar mașini SRI și SPP, locuri de parcare doar cu 6RON/oră (când ceri taxă de participare, fuck off, dă și parcarea inclusă, că la Inter 1000/100 nu se ocupă toate locurile și conferința era toată ziua, deci minim 8 ore de parcare) - la TNB nu mai poți parca la suprafață decât dacă ești trecut pe lista de la citez "dom` director", prin urmare mi-am cărat ciolanele acasă, în pat.
Concluzia mea, ca om care a participat la congrese din anul I de facultate, este că firmele de medicamente organizatoare au început să se comporte din ce în ce mai "românește". Nu contest, da, ai de învățat, dar nu e nimic din ce nu ai găsi cu un minim efort. Puncte EMC nu ai nevoie ca rezident, că se consideră că rezidențiatul este EMCso Fuckitol. 2 comprimate/zi, DS int., fără număr.
P.S.: am luat primu` salariu. Plătit facturi, cont gol. Hooray \o/
Stop being bad.
Ce-are sula cu prefectura? Am fost de curand tot acolo la o chestie de virtualizare. Am platit ca sa parchez in parcarea subterana si asta numai ca sa o vad pe o tanti de sales de la o mare companie cum imi spune "produsele noastre sunt cele mai tari". Chiar in cuvintele astea si cu tot atatea argumente carte am mentionat eu acum. Aia trebuia sa fie o chestie tehnica, prezentari serioase, nu balarii de marketing.
Deci zi mersi ca mai ai cate ceva de invatat, se putea si mai rau.![]()
She wore blue velvet