Aș vrea să înlocuiesc un mini-sistem Sony care a început să facă figuri. Cum el mai este utilizat doar pentru ascultat muzică de pe calculator și radio FM, m-am gândit să-l înlocuiesc cu o combinație amplificator + tuner. Boxele le voi păstra deocamdată, sunt decente ca sunet. Sistemul este pentru părinții mei deci nu e nevoie de cine știe ce fidelitate, mai degrabă fiabilitate (dar nici un fund de canal, că mai ascult și eu ocazional și nu vreau să mă ia durerea de cap).
Din ce-am căutat am găsit asta (2 canale, nou) și ăsta (5.1 SH, specificații). Cam ăla e bugetul maxim. Am văzut că există și unele SH-uri pe la 3-500 de lei, dar nu știu dacă merită. Am mai văzut și 5.1 noi (și aduse la zi cu conectivitatea) în aceiași zonă de preț, dar din nou nu știu dacă merită. La un moment dat e posibil să apară un sistem home-theater, dar n-aș băga mâna în foc.
Nu-mi trebuie 5.1 neapărat, dar Tehnics-ul *cred* că ar suna mai bine și are intrări pentru boxe "fără mufă" cum sunt cele de la mini-sistem (cât de complicat e să "sudez" o mufă RCA pe cablurile alea?). Mi se pare și un pic cam scump.
Ieșirea din calculator e o M-Audio Revo 5.1.
Orice sugestie e bine-venită, sunt cam pe din-afară în domeniu (de exemplu, nu mi-e clar ce caută mufe de video pe chestiile astea 5.1Output terminals
Digital out
Front / Headphones
Center/LFE
Rear
Headphones).

).
Reply With Quote

Nici de Sony (în general) n-am citit lucruri prea bune, altfel luam direct modelul ăla.